Select Page

PRUVIT KETONEN LANCEREN in Nederland?

Wij zijn een top leiderschapsteam in de VS dat op zoek is naar gepassioneerde, zakelijke mensen in Nederland om ketonen te helpen delen.

Wees een van de eersten!
Aanmelden vóór de lancering!

Pruvit ketonen – nu beschikbaar!

We zijn op zoek naar KETONE-VERDELERS (Promoters) die NEDERLAND willen lanceren!

Wij zijn een leiderschapsteam in de VS dat op zoek is naar gepassioneerde, zakelijke mensen in het VK om ketonen te helpen delen.

Pruvit Promoter Distributor Pack

Pruvit VIP-distributiepakket (60 zakjes) – €455.86 €355.57

Pruvit Keto OS Nat

Keto OS NAT (per doos van 20 zakjes) – €151.95

Nederland wacht op ONZE KETONEN!

ONTVANG AL UW VRAGEN.

👇 Vul het onderstaande formulier in en we vertellen je meer! 👇

BELANGRIJK: Wegens overweldigende respons. Dit is ALLEEN voor individuen die serieus zaken willen doen met ons.

Wij zijn een topleiderschapsteam in de VS dat op zoek is naar gepassioneerde, zakelijke mensen in Nederland om ketonen te helpen delen.

Heb je ervaring met netwerkmarketing / MLM / directe verkoop? *

Bent u geïnteresseerd om KLANT of VERDELER / PROMOTOR te worden?

13 + 4 =

We openen de komende weken!
VERGRENDEL JE PLEK! Wees een van de eersten in:

 

  • Nederland
  • Verenigd Koninkrijk, (Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland)
  • Italië, Duitsland, Spanje
    Oostenrijk, Polen
  • Ierland, Zweden, Hongarije
    Frankrijk, Portugal, Finland

WEES EEN VAN DE EERSTE. Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie! 👇

👇👇👇

Nadat u zich heeft aangemeld, nemen we persoonlijk contact met u op voor meer informatie.

Je kunt dit fulltime of parttime doen. Wij helpen u bij het opbouwen van dit bedrijf om uw doelen en wensen te bereiken.

Wees een van de eersten in Nederland. Ketonen komen naar Nederland.

keton supplement netherlands

Wat zijn exogene ketonen?

Het ketogeen dieet is gecategoriseerd als een vetrijke, koolhydraatarme manier van eten. Het onderliggende doel van het eten op deze manier is het bereiken van ketose.

Ketose is een toestand waarbij de lever in overvloed ketonen produceert als gevolg van het dieet, perioden van vasten of krachtige lichaamsbeweging of thermogenese. Ketonen worden vervolgens gebruikt als energie om de hersenen, spieren en lichaam te voeden in tegenstelling tot glucose of suiker.
Ketonenlichamen, namelijk acetoacetaat (AcAc) en D-β-hydroxybutyraat (βHB), zijn brandstoffen die endogeen in grote hoeveelheden worden geproduceerd door het afbreken van vetten en een lage aanwezigheid van insuline

  • Exogeen is een mooie term die wordt geproduceerd van buiten het lichaam, ook wel EXO genoemd
  • Endogene productie betekent dat ze in het lichaam zijn aangemaakt, ook wel ENDO genoemd

In het afgelopen decennium is exogene ketonproductie onderwerp geweest van wetenschappelijke focus en experimenten. Door een synthetisch keton van buiten het lichaam te extraheren of te produceren, wordt gezocht naar het vermogen om de voordelen van ketonen te benutten zonder endogene productie te bereiken.

Hoewel er drie soorten ketonlichamen in het lichaam kunnen worden gemaakt, is het betahydroxybuteraat (BHB) keton het enige type dat wordt gerepliceerd in exogene supplementen. Het is chemisch het meest stabiel en verhoogt het ketongehalte in het bloed het meest effectief.

Er zijn twee primaire vormen waarin de ketonen kunnen worden gebonden en gebruikt – via zouten of esters.
Ketonzouten binden de ketonmoleculen aan een zoutmengsel dat typisch in poedervorm wordt ontwikkeld en vervolgens aan water wordt toegevoegd om te mengen en oraal te consumeren.

Ketonesters zijn ketonen die zijn verbonden met een verbinding die in vloeibare vorm een ​​ester wordt genoemd. Esters zijn niet regelmatig beschikbaar voor publieke consumptie en worden vaker gebruikt in wetenschappelijke onderzoeksinstellingen.

[divider_arrow]

Voordelen van het nemen van exogene ketonen

Met het vermogen om uw eigen ketonen te produceren, wat zou het doel zijn van het nemen van een ketonsupplement?

Het bereiken van een toestand van ketose door middel van voeding kan ontmoedigend zijn. Na een paar dagen van strikte naleving van een koolhydraatarm, vetrijk eetprotocol, hebt u alle opgeslagen glycogeen van uw lichaam leeg en begint u ketonen te produceren. Als u echter een afwijking van hogere koolhydraten, suikerinname of andere variabelen heeft, kunt u gemakkelijk ketose in en uit gaan.

Dit is de reden waarom veel mensen ervoor kiezen om een ​​exogeen ketonsupplement te gebruiken in combinatie met een koolhydraatarm dieet om de effecten die ketonen in het lichaam kunnen hebben, te versterken. Via exogene ketonen kunt u ketonen verhogen en de vereiste uitputting van glycogeen omzeilen. Het is ook nuttig geweest bij het verminderen van negatieve bijwerkingen geassocieerd met de metabole energieverschuiving van het gebruik van glucose naar het gebruik van ketonen als brandstof, namelijk de ‘keto-griep’.

Zoals onderzoek heeft aangetoond, kan het hebben van verhoogde ketonspiegels in de bloedstroom veel voordelen hebben voor zowel hersenen als lichaam. Bewijs koppelt ketonen aan een hogere metabole efficiëntie aan glucose, waardoor meer energie wordt geleverd per eenheid verbruikte zuurstof. Deze toename in efficiëntie beïnvloedt specifiek de hersenfunctie en signaalreacties wanneer ketonen de bloed-hersenbarrière passeren. Aanvulling met exogene ketonen kan hetzelfde effect hebben als endogene ketonen, waardoor opname in de hersenen via de darm mogelijk is voor snelle, duurzame energie. Het is in onderzoeken gekoppeld aan het verbeteren van de algehele cognitieve functie, wat een veelbelovend voordeel is bij het helpen met een aantal degeneratieve hersenziekten.

Indien gerelateerd aan fysieke prestaties en uithoudingsvermogen, werd een proefonderzoek uitgevoerd bij roeisporters op hoog niveau waarbij zij ketonzouten innamen 60 minuten voorafgaand aan het voltooien van een 30 minuten roeiprestatie om resultaten te zoeken in verschillende fysiologische spectrums. Er werd waargenomen dat de inname van zouten zich vertaalde naar een hogere efficiëntie van ketonlichamen bij activiteiten met een kort uithoudingsvermogen.

U hoeft geen atleet te zijn of cognitieve stoornissen te hebben om voordelen te zien. Een toename van mentale helderheid en focus, aanhoudende energie om middagongevallen te verminderen, een beter humeur en minder honger zijn waargenomen en kunnen worden toegeschreven aan het gebruik van exogene ketonsupplementen.

error: Alert: Content is protected !!